Woodline

Luxe, natuurlijk en tijdloos!

Het Woodline paneel bestaat uit stroken fineer die geplaatst zijn op een PET-vilt onderlaag van 9mm PET-vezels. Het fineer is beschikbaar in verschillende houtsoorten: Eiken, Amerikaans Noten, zwart Essen en Bamboe. Hierdoor zijn de panelen toe te passen in elk type interieur.
De Woodline panelen hebben een moderne, natuurlijke én tijdloze uitstraling. Daarmee zijn ze ontzettend veelzijdig en gaan ze jarenlang mee. De matte lak waarmee het fineer is afgewerkt, zorgt voor een luxe geheel en bovendien is het fineer daardoor beter te onderhouden.

Dankzij een handige overstek van het laatste latje aan de zijkant, zijn de panelen op een eenvoudige manier aan elkaar te koppelen. Deze overloop is met het blote oog nauwelijks zichtbaar, waardoor je een mooie, homogene wand kunt creëren. Omdat elke ruimte anders is, staat maatwerk voorop bij het maken van een ontwerp. Aangenaam Akoestiek denkt hier graag over mee.

Meer weten over Woodline?

Bekijk hier onze vernieuwde Woodline brochure!

Download de brochure!

Montage & Verwerking

De Woodline panelen zijn het makkelijkst te verlijmen op een harde, vlakke en schone achterwand. Met de High Tack montagekit wordt het monteren van de Woodline panelen een eenvoudige klus.
Met het oog op duurzaamheid, adviseren wij om de panelen te bevestigen door middel van haaklatten. Hierdoor zijn ze gemakkelijk en demontabel te bevestigen, waardoor de panelen hergebruikt kunnen worden.
Daarnaast kan er ook voor worden gekozen om de panelen te bevestigen door middel van zwarte schroeven. Hierbij dienen voor ieder paneel minimaal 25 schroeven te worden gebruikt. Een laatste mogelijkheid is om de Woodline panelen te verlijmen op een harde, vlakke en schone achterwand. Dankzij de High Tack montagekit is deze manier van monteren heel eenvoudig.

Algemene productspecificaties

Paneel formaat

Bruto-afmeting paneel: 3030x600mm

Paneel dikte

19mm

Opbouw materiaal

Gefineerd zwart MDF verwerkt op 9mm zwart PET-vilt

Toepassingsgebieden

Of het nu om een kantoorpand, horecagelegenheid, sporthal, winkel of school gaat; de kwaliteit van de akoestiek kan de beleving in een ruimte maken of breken. Neem de akoestiek en de juiste materialisatie daarom direct vanaf de start mee in je ontwerp. Met de wand- en plafondpanelen uit de Woodline collectie zorg je namelijk voor een optimale akoestiek en creëer je daarnaast een stijlvol en comfortabel interieur. Hierdoor komt het beste van twee werelden samen in jouw design.

Alle decoren van Woodline

WOODLINE GRAPHITE - TYPE 27

WOODLINE GRAPHITE - TYPE 60

WOODLINE GRAPHITE - TYPE RANDOM

WOODLINE EIKEN - TYPE 27

WOODLINE EIKEN - TYPE 60

WOODLINE EIKEN - TYPE RANDOM

WOODLINE NOTEN - TYPE 27

WOODLINE NOTEN - TYPE 60

WOODLINE NOTEN - TYPE RANDOM

WOODLINE BAMBOE - TYPE 27

WOODLINE BAMBOE - TYPE 60

WOODLINE BAMBOE - TYPE RANDOM

Projecten met Woodline

Benieuwd wat wij voor jouw akoestiek kunnen betekenen?

Meer informatie of samenwerken? Aarzel niet om contact op te nemen!
Door een bericht te sturen ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.