Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.aangenaamakoestiek.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De website www.aangenaamakoestiek.nl en de meeste onderdelen (tekst en afbeeldingen) zijn eigendom van Aangenaam Akoestiek. Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Aangenaam Akoestiek.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Aangenaam Akoestiek sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Aangenaam Akoestiek is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond. Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.aangenaamakoestiek.nl zijn geen eigendom van Aangenaam Akoestiek. Aangenaam Akoestiek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Aangenaam Akoestiek worden onderhouden.

Benieuwd wat wij voor jouw akoestiek kunnen betekenen?

Meer informatie of samenwerken? Aarzel niet om contact op te nemen!
Door een bericht te sturen ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.