Aangenaam Akoestiek Mos

Een natuurlijke beleving

De akoestiek in een ruimte verbeteren kan op verschillende manieren. Het is sterk afhankelijk van de beleving die je wilt creëren. In de collectie geluidsabsorberende mospanelen van Aangenaam Akoestiek gaan comfort, functionaliteit, duurzaamheid en design hand in hand. Met de panelen van Noors Rendiermos haal je de natuur naar binnen en zorg je voor een rustige, groene uitstraling. Het is tevens één van de gemakkelijkste oplossingen om het akoestische comfort te verbeteren, omdat de montage ervan zeer eenvoudig is. Daarom kan Aangenaam Akoestiek Mos in bijna elke ruimte en op elk project worden toegepast.

De panelen van Aangenaam Akoestiek Mos bestaan uit een volle massa duurzaam gekweekt Noors rendiermos. De panelen worden eenvoudig op een achtergrond verlijmd of geschroefd en bij de aansluiting van paneel tot paneel loopt het mos onzichtbaar in elkaar over. Het mos is ondergedompeld in natuurlijke mineralen en pigmenten waardoor het niet verkleurt. Daarnaast is het materiaal stofafdrijvend en zijn de panelen geheel onderhoudsvrij.

Aangenaam Akoestiek Mos kan worden geleverd in drie verschillende modellen. De tegel van 600 bij 600 millimeter heeft geen randafwerking en is makkelijk te koppelen. Daarnaast zijn er twee ronde panelen te verkrijgen. Het kleinere model heeft een afmeting van 600 mm doorsnede en wordt geleverd met randafwerking. Het grootste model heeft een afmeting van 1200 mm en bestaat uit vier delen die aan elkaar gekoppeld dienen te worden. Ook dit paneel wordt geleverd met randafwerking.

Algemene productspecificaties

Afmeting

Tegel 600 x 600 mm, Rond paneel diameter 600 mm (1 deel), Rond paneel diameter 1200 mm (4 delen)

Dikte

60-80mm

Drager

8 mm zwart MDF (100%PEFC)

Type materiaal

Noors rendiermos

Formaldehyde-emissie MDF-drager

E1

Toepassingsgebieden

Aangenaam Akoestiek Mos is een product dat gemakkelijk in nagenoeg elke ruimte kan worden toegepast. Door de handzame afmetingen en de mogelijkheid om de tegelpanelen uit te breiden naar ieder gewenst formaat, kan een groene beleving overal worden gerealiseerd. De natuurlijke, duurzame uitstraling kan daarnaast op elk type interieur worden toegepast: van een modern kantoorpand tot aan een luxe restaurant.

Alle decoren van Aangenaam Akoestiek Mos

Aangenaam Akoestiek Mos - Tegel 600mm

Aangenaam Akoestiek Mos - Paneel

Aangenaam Akoestiek Mos - Tegel 1200mm

Benieuwd wat wij voor jouw akoestiek kunnen betekenen?

Meer informatie of samenwerken? Aarzel niet om contact op te nemen!
Door een bericht te sturen ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.